Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmografia Bárbary Mori

1. 4. 2007
FILMOGRAFIA:

Mirada de Mujer (1997) - Mónica San Millán
Tric Trac (1997)
Al norte del Corazón (1997)
Azul Tequila (1998) - Azul Vidal
Me muero por tí (1999) - Santa
Amores querer con alevosía (2001) - Carolina Morales
Inspiración (2001) - Alejandra
Súbete a mi moto (2002) - Nelly
Mirada de Mujer: El Regreso (2003) - Mónica
Amor descarado (2003) - Fernanda Lira
Rubí (2004) - Rubí Pérez Ochoa
Rubí...La Descarada (2004) - Rubí/Fernada
La Mujer de Mi Hermano (2005) - Zoe
Pretendiento (2006) - Amanda/Helena
Cosas insignificantes (2007) - Paola - pripravuje sa
El Robo del Futbol (2008) - Luz - pripravuje sa


Bárbara Mori vo filmoch a telenovelách:

vo filme La Mujer de mi Hermano (Žena môjho brata), kde hrala po boku Christiana Meiera, Gaby Espino a Manola Cardonu:


http://i28.photobucket.com/albums/c223/maldeojo/lamujerdemihermano/4.jpg

Obrázok “http://www.latin.cz/uvod/odkazy/filmy/la_mujer_de_mi_hermano/foto/16.jpg” sa nedá zobraziť, pretože obsahuje chyby.



Obrázok “http://www.latin.cz/uvod/odkazy/filmy/la_mujer_de_mi_hermano/foto/10.jpg” sa nedá zobraziť, pretože obsahuje chyby.

Obrázok “http://www.latin.cz/uvod/odkazy/filmy/la_mujer_de_mi_hermano/foto/5.jpg” sa nedá zobraziť, pretože obsahuje chyby.

Obrázok “http://www.latin.cz/uvod/odkazy/filmy/la_mujer_de_mi_hermano/foto/1.jpg” sa nedá zobraziť, pretože obsahuje chyby.

Obrázok “http://www.latin.cz/uvod/odkazy/filmy/la_mujer_de_mi_hermano/foto/2.jpg” sa nedá zobraziť, pretože obsahuje chyby.

http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/lions_gate_films/la_mujer_de_mi_hermano/barbara_mori/lamujer1.jpg

http://www.hollywoodjesus.com/comments/michaelsmith/uploaded_images/10_72dpi-700628.jpg

http://www.lamujermovie.com/sections/download/wallpaper_1_1024.jpg





Bárbara vo filme Pretendiento, zatiaľ poslednom filme, kde stvárnila hlavnú úlohu spolu s Marcellom Mazzarellom - Argentínskym hercom, známym napríklad z telenoviel Divoký anjel alebo Sos Mi Vida...


http://www.barbara-mori.com/pretendiendo/pretendiendo001.jpg


http://www.barbara-mori.com/pretendiendo/pretendiendo010.jpg

... na premiére filmu spolu so synom Sergitom a priateľom Josémaríom Torrem...

http://www.barbara-mori.com/pretendiendo/pretendiendo019.jpg


... v historickej telenovele Azul Tequila...

Telenovelas - Click to close

... v telenovele Amores: querer con alevosia

Telenovelas - Click to close


...v telenovele Amor Descarado s José Ángelom Llamasom....



...a Víctorom Gonzálezom....




Okrem filmov a seriálov sa Bárbara Mori objavila aj v mnohých zábavných programoch, či reality šou:

Big Brother VIP 3 (2004)
Big Brother VIP México (2004)
No Manches (2004)
Los 50 más bellos de People en Espaňol (2005)
Lo que no vio de premios TV y Novelas (2005)
Premios TV y Novelas (2005)
El Show de Cristina (2005) - Una Hora con Bárbara Mori,
El elenco de la telenovela Rubí

http://www.barbara-mori.com/imagenes/Barby00000011.jpghttp://www.barbara-mori.com/imagenes/barby/barby_m_27.jpg



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

barbara

(gabi, 4. 11. 2009 14:04)

barbara(rubi) es mas linda lo amo mas de mi vida

rubi

(pumaNZ@azet.sk, 8. 4. 2008 20:09)

si najlepsia herecka mam ta velmi rada a chcela by som sa ti podobat si moj idol...

Rubi

(Maria Pechova, 24. 1. 2008 11:29)

Prečo sa uz nevisela telenovela Rubi

Rubi2

(katja, 28. 9. 2007 20:36)

dufam ze bude aj pokracovanie rubi lebo to je najlepsia telenovela aku som kedy videla...mohlo by to byt o tom, ze fernanda alias rubi teda by rola presne taka chamtiva ako rubi ale ona by sa naopak uvedomila ze peniaze nie su vsetko....

rubi

(lucia, 30. 7. 2007 23:34)

si najkrajsia a najlepsia herecka ku som vydela

cauko..

(kikusa, 17. 7. 2007 14:19)

cauko neviete niekdo ci bude pokracovanie telenovely rubi2 ak by ste nieco nedeli prosim vas ozvyte sa mi na moj e-mail kikusa66@zoznam.sk

Rubi

(Maria, 10. 5. 2007 12:57)

Ona je najjjjjjjjjlepsia herecka uzassssssnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaa.

RUBI

(RUBI, 3. 4. 2007 15:06)

ONA JE NAJLEPSIA HERECKA !!!!!!!!!!!!§

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA